آراد فود
خانه / پودر سوخاری / خرید پودر سوخاری کنتاکی نارنجی با قیمت ارزان

خرید پودر سوخاری کنتاکی نارنجی با قیمت ارزان

آرد سوخاری توسط کارخانه جات تولیدی متنوعی تولید و به بازار عرضه می گردد. پودر سوخاری یا آرد سوخاری معمولاً از نان‌های باگت و حجیم تهیه
می‌شود. این نان‌ها به طورغیر مستقیم در برابر گرما قرار می‌گیرند که نم آنها از بین
برود و به صورت خشک در آیند.

نوع دیگری از آرد سوخاری که به نام پانکو معروف است و به سبک پورهای سوخاری ژاپنی و توسط به روزترین دستگاه و فقط با یک بار پختن بدون افزودنی و بدون اینکه پوسته یا سوخته نان در آن باقی بماند تولید می شود.یک بار پختن باعث روشن شدن رنگ آرد شده و غذا پس از سرخ شدن خوشرنگ تر و کاملا طلایی می شود. و به علت نداشتن پوسته و سوختگی غذا کاملا یک رنگ و یک دست می شود.

این پودر دارای بافت حجیم و متخلخل است و این خاصیت باعث جذب روغن کمتر، پفکی و ترد شدن غذای سوخاری شده می شود. بهترین راه جهت تشخیص و شناسایی آرد سوخاری خوب، توجه به تاریخ تولید،
بسته بندی مناسب و استاندارد و نداشتن بوی ماندگی یا نامطبوع و استفاده از ادویه های معطر و درجه یک می باشد. اگر در تولید آرد سوخاری از خرده نان های مانده و کپک زده استفاده شود علاوه بر بوی نامطبوع سلامت استفاده کننده نیز به خطر می افتد.

آرد سوخاری شامل کرامب سوزنی و درشت بوده و علاوه بر تردی و سبکی فوق العاده ای که به غذای تهیه شده با این نوع آردها می دهد، طعم و عطر اشتهاآوری به غذا می بخشد. همه مراحل تولید آرد سوخاری از خشک کردن مواد تا افزودن ادویه ها و مخلوط کردن آن ها توسط ماشین آلات و تجهیزات مدرن و تمام اتوماتیک انجام می شود.

برای تهیه یک پودر سوخاری معتبر و کاملا استاندارد و بهداشتی باید از محصولاتی استفاده کرد که تولید کارخانه معتبر و تحت نظارت بهداشت مواد غذایی با درج کلیه آرم ها و لوگوهای رعایت اصول بهداشتی باشد و در فروشگاه های معتبر عرضه گردد. مهمترین نکته در خرید عمده هر محصولی مخصوصا محصولات غذایی توجه به
تولید بهداشتی محصول مورد نظر است که سلامت مصرف کننده مستقیما به روش
تولید و نوع ترکیبات موجود در آن بستگی دارد که در اینجا به چند مورد از
روش های استاندارد و بهداشتی در مراحل پخت اشاره می شود.
خواص گندم در زمان فرآوری حداکثر خواص گندم و ارزش غذایی خود را حفظ کند، پروسه پخت و طلایی شدن پودر سوخاری طولانی نشود زیرا طولانی شدن زمان پخت باعث آزاد شدن فاکتورهای خطرناک و سرطان زا می شود.

اگر می خواهید در پخت غذاهای گوشتی از آن استفاده کنید بهتر است رنگ
روشن تر آن را انتخاب کنید چون روند پخت گوشت طولانی تر است ماندگاری بیشتر
آرد باعث بالا رفتن مواد مضر در آن می شود.

بیشترین کاربرد پودر سوخاری بصورت عمده در صنعت تولید فست فودها و رستوران ها می باشد و به صورت جزیی در منازل مصرف می شود. آرد سوخاری مرغوب در فرآیند سرخ شدن تحمل بیشتری از خود نشان داده و سوخته و سیاه نمی شود.

تولید کنندگان و تامین کننده پودر سوخاری مورد نیاز کشور با تهیه و تولید بهترین انواع پودر سوخاری ریز و درشت کرامب، به صورت عمده، بسته بندی و توزیع آن در فروشگاه های سراسر کشور نیاز مصرف کنندگان به این محصول را برطرف می سازند. مصرف کنندگان عمده این محصول در تناژ بالا می توانند ارزانترین پودر سوخاری را از مراکز توزیع تهیه کنند.

خرید پودر سوخاری کنتاکی نارنجی با قیمت ارزان

گروه تامین کننده انواع پودر سوخاری در کشور

گروه تامین کننده انواع پودر سوخاری در کشورخرید پودر سوخاری آنلاین، یکی از راحت ترین و به صرفه ترین روش های خرید است. از معروف ترین غذاهای تولید شده با پودر سوخاری کنتاکی نارنجی می توان به
مرغ سوخاری یا ماهی سوخاری اشاره کرد که طرفداران بسیاری در سراسر دنیا دارد. این پودر از تکه های
خرد و الک شده نان های فانتزی و تست تهیه شده که حاوی ادویه های خوش طعمی
نیز می باشد. خرید پودر سوخاری کنتاکی با قیمت ارزان را می توان از
فروشگاه های معتبر نیز انجام داد.

خریدار پودر سوخاری درجه یک صادراتی

پودر سوخاری درجه یک در انواع مختلف پودری، ادویه دار، دانه درشت و با ترکیبات متفاوت برای تهیه انواع غذاها و ناگت ها در صنایع غذایی استفاده می گردد که تاثیر بسیاری بر روی طعم و کیفیت محصول نهایی خواهد داشت.

طعم و کیفیت این آرد به نوع آسیاب، ادویه های افزوده شده و مواد رنگ دهنده بستگی دارد و می تواند طیف متفاوتی از طعم ها را در بر داشته باشد. رنگ های مجاز استفاده شده در آرد سوخاری رنگ و لعاب و جلوه ای اشتهاآور به غذا می بخشد.

استفاده از این آرد بر روی تکه های مرغ، ماهی، میگو و کتلت و … باعث تردی و سبکی بسیار شده و طعم منحصر به فردی به آن ها می دهد.

  انواع پودر های سوخاری در مراحل اولیه بطور یکسان تهیه می شوند و
در مرحله آخر و زمانی که قرار است بر اساس الک های مختلف الک شوند یا با
ادویه های متنوع طعم دار شوند با یکدیگر تفاوت پیدا می کنند.

از انواع پودر سوخاری می توان به نمونه های زیر اشاره کرد:

پودر سوخاری نارنجی، از انواع پودر های سوخاری تهیه شده است و با ترکیب پودر سوخاری سفید
یا ساده با پودر  طبیعی پابریکا تولید می شود. بعضی از تولید کنندگان به جای پودر پاپریکا یا رنگ طبیعی پاپریکا از رنگ های صنعتی استفاده  می کنند.

پودر سوخاری طلایی که هم می تواند با قرار گرفتن  طولانی تر در فر پخت،
به رنگ قهوه ای کم رنگ در بیاید و هم با اضافه کردن مقدار زیادی فلفل طلایی رنگ شود که در این نمونه، یک پودر سوخاری تند و اسپایسی خوشمزه که طرفداران زیادی دارد تولید می شود.

پودر سوخاری طعم دار که امروزه از پرفروش ترین انواع
پودر سوخاری است، از ترکیب آرد سوخاری ساده با انواع ادویه
های معطر تهیه می شود. این نوع از آرد های سوخاری که می توانند ریز یا درشت
باشند هم به عنوان پودر پوششی و هم درون غذاهایی مانند انواع کوکو و کتلت کاربرد دارند.

صادرات پودر سوخاری یکی از گزینه های مهم در حوزه مواد غذایی به کشورهای عراق، افعانستان،
روسیه و کشورهای اروپایی می باشد. بهترین پودر سوخاری فله مخصوص صادرات
پودری است که با قیمت مناسب و کیفیت مطلوب تولید شده باشد. تاجران محصولات پودر سوخاری می توانند با در نظر گرفتن الویت کشور مورد نظر خود بهترین پودر سوخاری از نظر قیمت و یا کیفیت را انتخاب و صادر نمایند.

نمایندگی پخش و فروش پودر سوخاری در جنوب کشور

نمایندگی پخش و فروش پودر سوخاری در جنوب کشورنمایندگی های پخش و فروش پودر سوخاری در جنوب کشور بسیار فعال
هستند زیرا شهرهای جنوبی کشور به دلیل دارا بودن بهترین نوع ادویه و ذائقه
مردم جنوب به استفاده از غذاهای تند و پر ادویه و تعدد خریداران این گونه
چاشنی های غذایی، نمایندگی ها فروش زیادی دارند. نمایندگی پخش و فروش پودر
سوخاری در جنوب کشور با ارائه انواع پودر سوخاری موجود در بسته بندی های
مختلف و حتی فله ای بازار جنوب کشور را در دست دارند.

دستور تهیه کلی پودر سوخاری تقریبا یکسان است و
از پودر نانی که کاملا رطوبت خود را از دست داده و توسط دستگاه های اتوماتیک کاملا خشک شده است تا احتمال کپک و خرابی در آن به صفر برسد به
علاوه رنگ و ادویه های خاص ساخته شده است.

نوع آرد سوخاری و ترکیبات آن چنان مهم است که رستوران های ارائه دهنده غذاهای تولیدی از این محصول رسپی های خاص و سکرت خود را جهت تهیه آن داشته و از آن استفاده می کنند، چنان چه دستور تهیه آرد سوخاری هر رستوران با دیگری تفاوت های فاحشی دارد که همین تفاوت باعث ایجاد طعم های گوناگون و جالب توجهی شده است.

جهت سرخ کردن تکه های مرغ و جوجه از پودر سوخاری دانه درشت مخلوط با دانه های ذرت پرک شده استفاده می شود؛ و نوع ریز آن مناسب تهیه انواع ناگت و یا کتلت می باشد.

کارخانه های تولیدی زیادی در تهیه آردسوخاری با کیفیت در ایران فعالیت
دارند که از ان جمله می توان به موارد زیر اشاره کرد که شامل برندهای
شناخته شده تری نیز هستند:

آرد سوخاری هاتی کارا، آرد سوخاری تردک، آرد سوخاری آمون، شرکت تولیدی گلها، شرکت محصولات برتر، شرکت الیت، ترخینه، افخم، مارتین، شرکت محصولات ۲۲۲

یکی از بزرگترین کارخانه های تولید این محصول در شهر گلستان است که شامل
چندین سالن بزرگ و همچنین از چندین هزار نیروی کار تشکیل شده است.
یکی از مهترین دلایل مهمی که سبب رشد و شکوفایی این کارخانه شده این است
که از بهترین و مرغوب ترین و همچنین تازه ترین مواد در جهت تهیه انواع ارد
و پودر سوخاری در این کارخانه استفاده شده است.

همه شرکت های تولید آرد سوخاری در جنوب نمایندگی فعال دارند که پخش و فروش محصولات شرکت تولید کننده را بر عهده دارند.

قیمت پودر سوخاری در فروشگاه های معتبر

کیفیت پودرهای موجود در بازار بسیار متنوع است، به همین دلیل قیمت های این پودرها هم متغیر است. پودرهایی که برند هستند و فروش بالایی را به خود اختصاص داده اند از قیمت بالاتری برخوردارند. بعضی از تولیدات پودر سوخاری از ادویه ها و افزودنی های مناسبی استفاده نکرده و جوابگوی ذائقه تنوع طلب مشتریان خود نیستند و قیمت و مشتری کمتری دارند.در عوض برخی تولید کنندگان علاوه بر موای پایه و مشترک همه پودرهای سوخاری ادویه ها و مواد دیگری اضافه می کنند که باعث تمایز در عطر و طعم پودر می شود و مسلما خریدار بیشتر و قیمت بالاتری دارد. از جمله مواد افزودنی به این گونه پودرها می توان به:

    باید اشاره کرد که هر کدام تاثیر بخصوصی روی آرد خواهد داشت و همان طور که گفته شد فرمول ثابت و یکنواختی بجز آرد نان، جهت تهیه این پودر وجود نداشته و طعم و عطر آن با افزودنی های جانبی می تواند تغییر کند.

    بنابراین قیمت پودر سوخاری در فروشگاه های معتبر به نوع فرآوری خمیر و برند تولیدی آن و همینطور کیفیت مواد اولیه بستگی دارد که می توان بهترین نوع آن را پس از مطالعه و تحقیق انتخاب نمود.

    از افزودنی هایی که برای بدست آمدن کیفیت بهتر به آرد سوخاری اضافه می شود عبارتند از:

    ذرت

    نشاسته ذرت

    گلوتن؛ گلوتن به خمیر حاصل شده از آرد حالت ارتجاعی

    داده و باعث بهبود حجم و بافت و همین طور افزایش آنزیم های گوارشی می شود.

    شربت اینورت؛ بهبود دهنده رنگ و نرم شدن بافت در ماده پخته شده می باشد.
    عصاره مالت؛ بهبود دهنده رنگ، مزه و طعم

    نمک

    شیر خشک؛ بافت خمیر را بهبود می بخشد

    روغن؛ جهت افزایش حجم

    در سراسر کشور بسیاری از فروشندگان پودر سوخاری، فعالیت زیادی می کنند تا این محصول را با بهترین کیفیت و مناسب ترین قیمت و در استاندارد های ملی به صورت انبوه در کلیه فروشگاه ها در دسترس خریداران قرار دهند.
    آرد سوخاری معمولا به صورت فله ای و عمده به فروش می رسد. تولید کننده محصول خود را بصورت عمده و در قیمتی بسیار مناسب بفروش می رساند و اگر این قیمت مناسب به همراه کیفیت مناسب باشد مورد استقبال فراوانی قرار می گیرد. بهترین روش برایذخرید عمده خرید از درب کارخانه و یا به صورت اینترنتی از سایت کارخانه تولید کننده صورت می گیرد.

    جهت خرید و فروش این محصول می توانید با ما در ارتباط باشید:
    شرکت آراد فود
    مدیر فروش: سیده فرشته حبیب اله پور
    راه های ارتباطی:
    شماره موبایل: 09129576424
    پست الکترونیکی: Info@aradfood.ir

    مطلب پیشنهادی

    قیمت عمده پودر سوخاری درجه یک ارزان

    قیمت عمده پودر سوخاری درجه یک در همه جا یکسان نیست و باهم تفاوت هایی دارند. خرید و فروش انواع پودر های سوخاری در کشورمان افزایش یافته است، بیشترین خریداران پودر

    پاسخی بگذارید