آراد فود
خانه / آرد سوخاری / شرکت تولید آرد سوخاری شنیسل

شرکت تولید آرد سوخاری شنیسل

امروزه آشپزان حرفه ای و ویژه از محصولات جدید و به روز برای طبخ و سرخ کردن غذاهای خود استفاده می کنند. یکی از این محصولات  پودر سوخاری شنیسل می باشد که بسیار مناسب برای سرخ کردن گوشتهای مختلف از جمله گوشت مرغ، گوساله، میگو و … هستند و باعث پخت آسانتر و مزه بهتر می شوند. شرکت تولید آرد سوخاری شنیسل با توجه به مصرف بالای این محصول، انواع و اقسام پودرهای سوخاری را با روش های نوین و سالم تهیه می کنند. از ویژگیهای آرد سوخاری شنیسل غنی بودن مواد غذایی آن به دلیل استفاده از غلات و نان می باشد.

شرکت تولید آرد سوخاری شنیسل

روش تهیه آرد سوخاری شنیسل

روش تهیه آرد سوخاری شنیسل

تهیه آرد سوخاری بدین صورت است که در ابتدا نان های حجمی خشک شده که دیگر استفاده آنها در این حالت لطفی ندارد، جدا شده و پس از خشک کردن کامل آن در آون، کاملا آسیاب شده و داخل فر گذاشته می شود و تا درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت پنج دقیقه گذاشته می شود. لازم به ذکر است که قبل از جاگذاری درون فر بسته به میل و ذائقه می توان ادویه جات مختلف مانند فلفل قرمز، آویشن و … و حتی سبزیجات معطر نیز به ترکیب آن اضافه نمود، اما برخی افراد هستند که آرد سوخاری را بدون طعم و مزه اضافی می پسندند و تمایل دارند که طعم دهنده ها و مواد اضافی را هنگام طبخ غذا اضافه نمایند تا هنگام تهیه غذا، تنظیم ترکیبات اضافی را از دست ندهند . بنابراین بهتر است آرد سوخاری در مقیاس صنعتی بدون طعم تهیه شود.

در تهیه آرد سوخاری به روش صنعتی چندین ماده در خط تولید برای این فرآورده اضافه می شود که عبارتند از:  گلوتن که نقش تخمیر مجدد را در فرآیند تولید ایفا می کند، شربت اینورت که حالت نرمی به محصول می دهد، عصاره مالت نقش بهبود رنگ و طعم را ایفا خواهد کرد، نمک طعام، شیر خشک و سایر افزودنیهای خوراکی.

عرضه کننده انواع آرد سوخاری

عرضه کننده انواع آرد سوخاری

عرضه انواع آرد سوخاری در بازار به چند صورت است و دسته بندی آن بر اساس سایز دانه ها و طعم می باشد. بنابراین بسته به نوع طبخ هر نوع غذا یا ذائقه ای نوع مربوط در بازار موجود است. بدین ترتیب که در سرخ کردن فیله مرغ آرد سوخاری اصطلاحا زبر استفاده می شود و در طبخ ناگت های مختلف معمولا آردهای سوخاری با ابعاد و الک ریز و اصطلاحا نرم انتخاب می شود.

در تولید آرد سوخاری که طعم دار می شود دو نظر وجود دارد، یکی نظر منفی و دیگری نظر مثبت. در نظر منفی دیدگاه این است که آرد سوخاری از نان های مانده و بد بو درست شده است و برای غلبه بر این بو و طعم، از ادویه جات استفاده شده است و نظر دوم که مثبت می باشد از این وجه است که مصرف کننده با دیدگاه مطلوب نسبت به طعم دار شدن آرد نگاه می کند و آن را به عنوان یک طعم دهنده اثبات شده می پذیرد.

جهت خرید و فروش این محصول می توانید با ما در ارتباط باشید:
شرکت آراد فود
مدیر فروش: سیده فرشته حبیب اله پور
راه های ارتباطی:
شماره موبایل: 09129576424
پست الکترونیکی: Info@aradfood.ir

مطلب پیشنهادی

مراکز فروش آرد سوخاری طعم دار

آرد سوخاری خانگی را از نان های حجیم درون باگت، نان سوخاری خشک شده یا نان تست بیات شده تهیه می شود که آن ها را آسیاب می کنند. برای تهیه آرد سوخاری طعم دار کافی ا

دیدگاهتان را بنویسید