پودر سوخاری خوراکی ارائه شده در این فروشگاه اینترنتی، طعم و رنگ و بوی منحصر به فردی دارد که شما با یک بار امتحان کرد آن در غذاهای خود متوجه تفاوتش با سایر پودرهای سوخاری خواهید شد.
کیفیت مواد مورد استفاده در تولید پودر سوخاری خوراکی
پودر سوخاری بیشتر در آشپزی آسیایی استفاده میشود و علیرغم اینکه تولید آن فرآیند پیچیدهای ندارد و به راحتی داخل کشور قابل انجام است، اما از کشورهای دیگر نیز وارد میشود.
تولیدکنندگان پودر سوخاری آن را با طعمهای مختلفی تولید میکنند که در این جا به برخی از آنها اشاره میکنیم:
- پودر سوخاری فلفلی
- پودر سوخاری سیر و پیاز
- پودر سوخاری سبزیجات
از بین این پودرهای سوخاری، پودر سوخاری فلفلی بسیار محبوب میباشد و افرادی که طرفدار غذاهای تند هستند تمایل زیادی به مصرف آن دارند.
کیفیت مواد مورد استفاده در تولید پودر سوخاری خوراکی اصلیترین عامل برای مرغوبیت آن محسوب میشود که باید در امر تولید به طور جدی تحت نظارت قرار بگیرد.
پودر سوخاری خوراکی باکیفیت و درجه یک به صورت اینترنتی در این سایت به فروش میرسد و خریداران میتوانند به صورت آنلاین آن را سفارش دهند و در کوتاهترین زمان تحویل بگیرند.
ویژگیهای پودر سوخاری خوراکی منحصر به فرد
معمولا برای سرخ کردن غذاها روغن زیادی مصرف میشود که هم برای سلامتی مضر است و هم از نظر اقتصادی برای خانوادهها هزینهبر خواهد بود.
اگر برای سرخ کردن غذاها از پودر سوخاری استفاده کنید غذای شما روغن کمتری به خود جذب میکند و بسیار تردتر و لذیذتر خواهد شد.
پودر سوخاری خوراکی باید ترد، سبک و پوک باشد تا به راحتی سطح مواد غذایی مختلف را بپوشاند و هنگام سرخ شدن در ظرف پخش نشود.
همانطور که قبلا اشاره کردیم پودر سوخاری هم به صورت آرد شده با دانههای بسیار ریز و هم با دانههای درشتتر تولید میشود.
دانههاي درشت پودر سوخاری باید شکل کريستالي با بافت پوک داشته باشند که این موارد نشان دهندهی مرغوبیت و تازگی پودر سوخاری درشت است.
از طرفی بهتر است بدانید پودرهای سوخاری که حجم بیشتری نسبت به بقیه دارند معمولا با کیفیتتر هستند.
پودر سوخاری خوراکی با ویژگیهای منحصر به فردی که دارد همیشه مورد تقاضای رستورانها بوده و فروش بالایی داشته است.
خرید پودر سوخاری خوراکی سالم و منحصر به فرد
مرغ سوخاری یکی از غذاهای خوشمزه و محبوبی است که با پودر سوخاری تهیه میشود.
روش تهیه مرغ سوخاری با پودر سوخاری به این صورت است که ابتدا باید مرغ را به اندازههای نسبتا کوچکی تقسیم کنید تا بهتر پخته شود.
سپس مرغهای تکه شده را در سفیده تخم مرغ بغلتانید و در نهایت آن را کاملا به آرد سوخاری آغشته نمایید و در روغن سرخ کردنی سرخ کنید.
هنگام سرخ کردن به این نکته توجه داشته باشید که مدت زمان سرخ شدن قسمتهای مختلف مرغ کمی با هم متفاوت است و باید در زمان پخت حواستان به این موضوع باشد.
شما میتوانید با این روش مرغ سوخاری را با تازهترین مواد اولیه و کیفیت خیلی بهتری نسبت به مرغ سوخاری رستورانی و فست فودی تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
کتلت، شامی و فلافل نیز غذاهای خوش مزهای هستند که معمولا اکثر افراد آنها را در برنامه غذایی خود قرار میدهند.
در پخت این غذاها نیز میتوان از پودر سوخاری برای تردتر شدن و طعم بهتر غذا استفاده کرد.
شما میتوانید با خرید پودر سوخاری خوراکی سالم و منحصر به فرد، این غذاهای سوخاری لذیذ را در منزل و مطابق سلیقه و ذائقهی غذایی خود و افراد خانوادهتان تهیه کنید.